Lana Pudar

Swipe or use arrows to view full table Swipe horizontally to view full table Event Time. Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar ponovo je oduševila našu zemlju i osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u rimu u disciplini 100 metara delfin.


American Vintage Women S Sweater Ocher S Int

1 day agoWOMENS 200 BUTTERFLY FINAL.

. Lana Pudar bosanskohercegovačka je plivačica. Najpre je zasijala bronza a. Index Sport prije 30 minuta.

Figli del calciatore bosniaco Velibor a quindici anni ha rappresentato la Bosnia ed Erzegovina ai Giochi olimpici estivi di Tokyo 2020 in cui si è classificata diciannovesima nei 100 metri farfalla. The best BiH swimmer sixteen years old Lana Pudar reached the final of the European Championship in the 100-meter dolphin. 16-godišnja Lana Pudar u suzama primila zlatnu medalju.

Lana se nakon novog podviga oglasila na Instagramu gdje je otkrila kome je posvetila medalju. NEVJEROJATNA bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar 16 ostvarila je danas najveći uspjeh karijere. He became the youngest swimmer to break the world record in the mens 100-meter freestyle Saturday beating the mark set more than 13 years ago in the same pool.

Na takmičenju Svjetskog kupa u Kazanju bila je bronzana na 100 metara delfin dok je na SP u. Plasirala se na Ljetne olimpijske igre 2020 i samo sa 15 godina postala je državna je. Supertalentovana plivačica Lana Pudar osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu u kategoriji 200 metara delfin a ono što je najimpresivnije je da joj je tek 16 godina.

Lana Pudar stigla je u sredu do zlatne medalje u trci na 200 metara delfin stilom na Evropskom prvenstvu u plivanju koje se održava u Rimu. Naime njenoj majci Nadi je danas rođendan tako da je u porodici Pudar. I dok regionalni mediji ostaju impresionirani sa svim što je postigla 16-godišnja Mostarka u svakom žitu ima.

Bosanskohercegovačka plivačica šesnaestogodišnja Lana Pudar zabeležila je novi veliki uspeh. FINA World Mens Youth Water Polo Championships 2022. 22 hours agoSkandalozan naslov srbijanskog tabloida o Lani Pudar i njenom ocu.

Lana Pudar Mostar 19 gennaio 2006 è una nuotatrice bosniaca specializzata nello stile farfalla. Specijalistica je za delfinov stil. Results Medals Profile Personal Best Results.

Nevjerovatna djevojčica iz Mostara bukvalno je pomela konkurenciju u finalu što se može vidjeti i na snimku koji je objavljen na Twitteru. Pudar first won a bronze in. 16-year-old Lana Pudar out of Bosnia and Herzegovina just keeps rolling.

Osvojila je zlatnu medalju u disciplini 200 metara delfin na Europskom prvenstvu u vodenim sportovima. Nova europska prvakinja nije htjela Srbiju izabrala Bosnu. After bursting onto the international scene early last year Pudar has become a.

12 hours agorsports Romanian swimmer David Popovici 17 breaks world record in 100 freestyle. Lana je u. Lana je trku završila u vremenu 20681.

12 hours agoLana Pudar became the first athlete from her country Bosnia Herzegovina to medal and capture a title. Marta 2021 kvalifikovala se za Olimpijske igre 2020. FINA and Olympic medals 2 0 Gold.

Fri Aug 12 0830. Lana Pudar je zadivila Evropu ali očigledno je da nekim kojim Bosna i Hercegovina nije u srcu jako smeta. She swam her race in a time of 5806 which was the fourth time of all.

Today Lana performed in the second semi-final group where she took second place behind Louise Hansson from Sweden who had a time of 5754. Pin On Ostale Vijesti Pudar first won a bronze in. Lana Pudar swam a 21266 in the girls 200 fly in prelims to be the top seed heading into semifinals.

1 day agoČudesan rezultat za BiH. Fan page od Lane Pudar Bosanskohercegovačka plivačica. Pudar je u trci na 200 metara delfin osvojila zlatnu medalju.

Rezultatom 200681 mlada Lana ispisala je istoriju i stigla do zlatne medalje dok je u disciplini 100 metara delfin osvojila i bronzano odličje. 1 day agoČudo iz Bosne i Hercegovine Lana Pudar osovjila je danas zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Rimu u disciplini 200 metara delfin stilom. Kćerka je Velibora Pudara nekadašnjeg nogometnog golmana.

Najbolje rezultate ostvarila je prošle godine kada je na Evropskom juniorskom prvenstvu u Rimu osvojila zlatnu medalju na 100 metara delfin te srebrene na 50 metara i 200 metara istim stilom. 1 day agoLana Pudar mlada i talentovana plivačica iz Bosne i Hercegovine sa samo 16 godina postala je šampionka na Evropskom prvenstvu u Rimu u disciplini 200 metara delfin. Na Otvorenom prvenstvu Srbije održanom 12.

19 hours agoBosanskohercegovačka plivačica 16-godišnja Mostarka Lana Pudar ostvarila je najveći uspjeh karijereNakon što je postala europska prvakinja u disciplini 100 metara delfin na Europskom prvenstvu u plivanju pojavio se kako prenose mediji u BiH skandalozan naslov u srpskom Kuriru. 5643 likes 51 talking about this. È stata la seconda nuotatrice più giovane a competere alle specialità del.

1 day agoLana Pudar rođena je 19.


Video Pogledajte Kako Je Mostarka Isplivala Olimpijsku Normu I Odusevila Komentatore Iz Srbije Tennis Court Basketball Court Court


Inez Cropped Blazer Biscuit 6 Tan Beige In 2022 Cropped Blazer Linen Blazer Blazer


Pin On Ostale Vijesti


Sampionka Evrope Lana Pudar Doputovala U Sarajevo Sretna Sam Zadovoljna I Ponosna In 2021


Pin On Mostar


Pin On Ostale Vijesti


Pin On Mostar


Video Mlada Mostarka Lana Pudar Oborila Rekord Mitinga Star 48 Godina Hercegovina In


Baby Pink Satin Button Through Shirt


Foto Helena Cule Seniorska Viceprvakinja Bosne I Hercegovine In 2021 Baseball Cards Mostar Baseball


Pin On Ostale Vijesti


2021 Plus Size Women S Plush Hooded Sweater Coat In 2022 Hooded Sweater Coat Hooded Sweater Spring Outfits Casual


Pin On Ostale Vijesti


Pin On Ostale Vijesti


Pin On Mostar


Pin On Ostale Vijesti


Pin On Ostale Vijesti


Rudar Prijedor Sutra Gostuje U Kozarskoj Dubici In 2021 Sutra


Fantasticna Bh Plivacica Lana Pudar Stigla U Mostar Prijatelji Joj Spremili Docek Mostar Ferris Wheel Fair Grounds

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel